Yggdrasil și Reflex Gaming se pregătesc de o aventură în Krazy Klimber

Yggdrasil și Reflex Gaming au provocat jucătorii să lupte împotriva fiarei din vârful turnului în cea mai recentă colaborare palpitantă Krazy Klimber.

Slotul video 3×5, 20 de linii de plată vede o maimuță uriașă ca punct focal al jocului, căutând să escaladeze turnul în căutarea unor victorii uriașe.

Ultimul titlu YG Masters are două caracteristici majore care pot fi declanșate la orice rotire – jocul bonus Krazy Klimber sau rotiri gratuite. Funcția Krazy Klimber este declanșată atunci când simbolurile bonus aterizează pe rolele 1, 3 și 5, cu Ape scalând zgârie-nori. Diferite niveluri oferă recompense diferite, cum ar fi câștigarea multiplicatoare a mizei unui jucător sau rotiri gratuite. În acest mod, jucătorii se pot bucura de un câștig maxim de monstru de până la 1.000 de ori miza lor.

Dacă modul de rotiri gratuite este declanșat în timpul urcării, jucătorii primesc până la trei sălbatici super glisante care se pot deplasa între role pentru câștiguri masive la fiecare rotire.

Krazy Klimber este cea mai recentă versiune de la Reflex Gaming ca parte a programului YG Masters, după Desperate Dawgs la începutul acestui an. Desperate Dawgs au depășit așteptările, majorul operator William Hill raportând că jocul se numără printre cele mai bune trei lansări ale lor din 2021.

Jocul este lansat prin intermediul programului YG Masters și este alimentat de GATI, tehnologia de ultimă generație a lui Yggdrasil, care permite partenerilor să folosească setul de instrumente de dezvoltare standardizate, pregătite pentru reglementare, standardizate, pentru a produce conținut constant de ultimă generație, urmat de o distribuție rapidă.

Stuart McCarthy, șeful produselor și programelor de la Yggdrasil, a declarat: „Krazy Klimber vede un alt slot plin de acțiune adăugat în portofoliul YG Masters de către Reflex Gaming. Cu o temă recunoscută instantaneu și un potențial uriaș de câștig prin intermediul funcției Krazy Klimber, abia așteptăm să vedem cum jocul este primit de jucătorii din rețeaua noastră de operatori. ”

Mat Ingram, Chief Product Officer la Reflex Gaming, a declarat: „Suntem încântați să lansăm Krazy Klimber prin programul YG Masters, deoarece acesta a fost unul dintre cele mai puternice jocuri ale noastre de pe terenurile noastre de mașini. De la ritmurile de la picioare ale coloanei sonore de jazz până la zumzetul bi-avioanelor care se înconjoară și a luminilor de căutare care străbate peisajul nocturn din Manhattan; așteptăm cu nerăbdare să vedem jucătorii escaladând noi culmi de divertisment și entuziasm cu maimuța noastră în căutarea unor victorii mari „.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite