Bonusuri Cazino

Bonus Cazino Tsars:
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0
18+ | Se Aplică Termeni și Condiții
Bonus Cazino Winz.io:
150 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0
18+ | Se Aplică Termeni și Condiții
Bonus Cazino Wazamba:
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
4.8
18+ | Se Aplică Termeni și Condiții
Bonus Cazino Casoo:
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
4.8
18+ | Se Aplică Termeni și Condiții

Cum Funcționează Un Bonus La Cazino?

Un bonus pentru cazino este o ofertă pentru jucători care este oferită fie la înregistrare, fie în anumite campanii ale cazinoului online. În funcție la ce cazino online va înregistrați, ofertele sunt de diferite forme, de la rotiri gratuite fără depunere, rotiri gratuite la verificarea contului, procentaj bonus în funcție de depozitul efectuat sau bonusuri de tip cashback.

Rotirile gratuite oferite la înregistrare sau la verificarea contului sunt oferite jucătorilor noi care au decis să își deschidă un cont. Aceste rotiri vin de obicei sub forma unui bonus care vă oferă runde gratis pe o miza predefinită care nu poate fi modificată în timpul rotirilor gratis. De obicei aceste bonusuri au o valoare maximă pe care o poate câștiga un jucător, de exemplu 50 de rotiri gratuite cu un maxim de câștig de 100 de lei. Asta înseamnă că în cazul în care în timpul celor 50 de rotiri gratuite, dacă jucătorul câștigă peste 100 de lei în total, la sfârșitul rundelor gratis se vor adauga doar 100 de lei în contul jucătorului.

De asemenea, câștigul rezultat din rundele gratis trebuie rulat de un anumit număr de ori până când bonusul va fi convertit în bani reali, de exemplu 100 de lei câștigați în timpul rotirilor gratuite va trebui rulat de 20 de ori înainte de a fi transferat în balanță reală pentru a putea fi retrasă suma, acest lucru înseamnă că jucătorul trebuie să mizeze un total de 2000 de lei pentru ca valoarea bonusului să fie transformată în bani reali.

Bonusurile de tip procentaj sunt oferite în urmă unui depozit de fonduri în contul de cazino al jucătorului. Aceste bonusuri sunt de obicei de 100%, ceea ce înseamnă că la un deposit de 200 de lei, jucătorul va primi 200 de lei extra ca bonus și va avea o balanță totală pentru joc de 400 de lei. Majoritatea acestor bonusuri sunt condiționate de rulaj înainte de a putea solicită o retragere, însă există și anumite cazinouri care oferă bonus de procentaj de tip non-sticky, ceea ce înseamnă că jucătorul va juca prima dată cu fondurile reale, nefiind condiționat de un rulaj sau de o miză maximă, și poate anula bonusul în cazul în care câștigă la început și dorește să facă o retragere de fonduri.

Pentru bonusurile de tip non-sticky, rulajul va fi obligatoriu doar după pierderea fondurilor reale. Aceste tipuri de bonus sunt cele mai benefice pentru jucători pentru că le oferă aceleași beneficii precum jocul fără bonus, dar și un bonus care le da o șansă extra în cazul în care se pierde balanță reală.

Bonusurile cashback sunt oferte un pic mai rare care pot fi găsite de obicei în timpul unor campanii extra ale cazinourilor online. Acest tip de bonusuri le va oferi jucătorilor un cashback care poate fi un procentaj al sumelor depuse într-un anumit interval de timp sau un procentaj al mizelor totale efectuate într-un anumit interval.

Aceste bonusuri sunt de asemenea condiționate de un rulaj dar în acest caz numărul de ori este de obicei mult mai mic față de alte tipuri de bonusuri. Un exemplu pentru un bonus cashback este 5% din valoarea depusă într-o săptămâna, deci dacă jucătorul depune un total de 1000 de lei în cursul unei săptămâni, bonusul cashback va fi de 50 de lei și va fi oferit jucătorului în funcție de termenii și condițiile promoției.

Care Sunt Cele Mai Bune Bonusuri?

În funcție de tipul jucătorului, cele mai bune bonusuri pe care le oferă cazinourile online sunt diferite, dar există un tip de bonus care este mult mai porfitabil pentru jucători decât altele. Cel mai bun bonus pe care îl poate primi un jucător este numit non-sticky, care tradus mot-a-mot înseamnă nelipicios. Acest tip de bonus nu este combinat cu balanță reală a jucătorului iar în cazul în care jucătorul câștigă la începutul sesiunii de joc, el poate să anuleze bonusul și să retragă suma de bani reală.

Comparativ cu restul bonusurilor, cel non-sticky este mult mai avantajos pentru jucători. El oferind posibilitatea de a retrage banii fără un rulaj necesar precum la alte bonusuri. O dată ce jucătorul pierde balanță reală, jocul va continuă cu balanță bonus unde există rulajul obișnuit pentru un bonus de cazino.

Având în vedere că jucătorii pot câștigă de la bun început sume considerabile, bonusul non-sticky este cea mai bună alegere pentru cine vrea să aibe posibilitatea de a anula balanță bonus în cazul în care câștigă de la bun început.

Bonusul non-sticky oferă o plasa de siguranță pentru jucătorii care depun la un cazino și el se activează doar după ce jucătorul a pierdut balanță reală. Așadar, nu există nici un motiv pentru care un bonus non-sticky să fie refuzat și acest tip de bonus este cel mai bun pentru orice tip de jucător de cazino online.

Rotiri Gratuite și Bonusuri La Depunere

La prima depunere, majoritatea cazinourilor online oferă rotiri gratuite și bonusuri de depunere. Aceste bonusuri sunt de obicei adăugate automat, la verificarea contului sau la o depunere minimă în contul de cazino.

Bonusurile cu rotiri gratuite sunt de două feluri:

  • Bonus fără depunere
  • Bonus cu depunere.

Dacă ești un jucător de cazino care caută rotiri gratuite fără depunere, trebuie să știi că asceste bonusuri sunt mult mai rare, iar timpul petrecut în căutarea acestor rotiri poate fi foarte lung. Rotirile gratuite la depunere sunt mult mai ușor de găsit, majoritatea cazinourilor online oferind acest tip de bonus la o depunere minimă.

Rotirile gratuite fără depunere de obicei au termeni și condiții care trebuie respectate, iar de asemenea au o limita maximă de conversie în bani reali. La fel cum bonusurile la depunere au cerințe de rulaj de 40x suma sau 45x suma depusă + bonus, rotirile gratuite au cerințe de rulaj un pic mai mare și o limita de conversie în bani reali mai mică.

Bonusurile de cazino online sunt foarte populare în rândul jucătorilor cu experiență. Acest fapt se datorează valorii pe care o au bonusurile atunci când un jucător dorește să petreacă mai mult timp jucând pacanele sau alte jocuri cazino online.

Un lucru foarte important, atunci când activați un bonus de cazino, este să cunoașteți termenii și condițiile pe care le are bonusul. Nerespectarea acestor termeni poate duce la confiscarea atât a fondurilor bonus cât și a fondurilor din balanță de bani reală.

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite