Ce Trebuie Să Știi Despre Păcănele Și Sloturi

Jocurile pe computer, precum și cele din cazinouri sunt foarte populare peste tot în lume, iar revistele de specialitate folosesc surse care vorbesc despre venituri anuale de miliarde de euro. Însă, în cele ce urmează o să afli informații extrem de utile despre jocurile de păcănele și sloturi, cunoscute sub numele de jocuri de noroc online, din cadrul cazinourilor virtuale. 

Ce sunt sloturile online?

Principiul de bază al jocurilor automate sau al sloturilor este de fapt destul de simplu și de înțeles chiar și pentru începători. Jocurile se joacă cu mai multe role pe care sunt atașate simboluri. Un număr diferit de linii de câștig sunt plasate peste aceste role. Numărul variază în funcție de slot, cel mai mic număr este de obicei cinci – și crește peste 10, 20 de linii etc. În funcție de modul în care rolele se opresc după start, liniile de câștig sunt umplute cu simboluri.

Suma pe care o poți câștiga depinde de:

  • simbolurile de pe linia de plată
  • liniile activate
  • utilizarea pe linie.

Simbolurile bonus măresc câștigurile sau oferă jucătorului rotiri gratuite.

Nu există două sloturi la fel și prin aceasta ne referim nu numai la designul extern, la diferitele teme, la sunet, la simboluri și caracteristici, ci și la raportul de plată, cunoscut și sub denumirea de RTP. Fiecare joc are o rată de plată fixă, prestabilită și cu cât aceasta este mai mare, cu atât mai mulți bani se întorc jucătorilor. Dacă nu găsești cotele imediat, aruncă o privire la recenziile de sloturi online de renume.

Întotdeauna merită să testezi mai întâi un slot machine în modul gratuit, fără a utiliza bani reali. Multe cazinouri îți oferă această opțiune și sute de jocuri gratuite. Nu numai că este distractiv să joci gratuit, dar ai și șansa unică de a cunoaște slotul complet fără riscuri și de a descoperi toate caracteristicile și probabilitățile.

Fiecare slot are un tabel de plată detaliat pe care ar trebui să îl verifici cu siguranță. Acolo poți citi despre ce valoare are fiecare simbol și de ce ai nevoie pentru a obține jackpot-ul. De asemenea, poți afla dacă există simboluri wild sau speciale și ce caracteristici se deschid.

Probabil cel mai important sfat care poate fi oferit este să stabilești o limită de pariu fixă ​​înainte de începerea jocului. Asigură-te că acorzi atenție acestei limite imediat ce ai atins-o și nu fii tentat să mai joci „doar o singură dată”. Nu paria niciodată bani pe care nu îți poți permite să-i pierzi.

Se știe că jocurile cu un jackpot maxim mai mic se plătesc mult mai des. Deci, dacă nu cauți milioane de câștiguri, jocurile cu jackpoturi mici merită mai mult. Desigur, jackpoturile uriașe progresive sunt foarte tentante, dar din păcate șansele tale de a câștiga sunt extrem de mici.

Avantajele și dezavantajele sloturilor online

Fascinația sloturilor nu este cu siguranță ușor de explicat. Pe de o parte, jocul este atât de simplu, încât chiar și un începător nu are nevoie de mai mult de câteva minute pentru a înțelege totul. Noțiunile de bază nu sunt complicate și, în același timp, multe cazinouri oferă acum și versiuni de jocuri de bani.

În plus, așa-numitele jocuri jackpot progresive oferă șansa câștigurilor mari, dar există o întrebare: cât de greu funcționează slotul pentru cazinou? Dacă recunoști procentele de plată, veți observa rapid că nici o mașină nu plătește mai mult de 100% din miză.

Familiarizează-te cu sloturile

Sloturile sunt printre cele mai populare jocuri de cazino din întreaga lume. Acestea nu sunt doar configurate și jucate în număr mare în cazinourile locale, dar vei găsi și o selecție incredibil de mare în cazinourile online.

Spre deosebire de jocurile de cărți clasice, cum ar fi pokerul, cu sloturile automate trebuie să te bazezi complet pe norocul tau. Aceasta are propriile sale avantaje și dezavantaje. Deși șansele tale de a obține un jackpot progresiv sunt în general foarte slabe, niciun alt jucător nu are cărți mai bune decât tine.

Marja casei este calculată folosind matematica jocurilor de noroc pure. Șansele de câștig și suma câștigurilor sunt puse în relație, din care se poate calcula un procent. Apoi se poate face o declarație concretă despre avantajul pe care îl are casa, adică cazinoul, asupra jucătorilor. Desigur, fiecare cazinou face profit oferind jocuri de noroc, dar acest lucru variază foarte mult de la cazinou la cazinou. Procentul calculat le spune jucătorilor cât de mult din miză este probabil să se piardă dacă jocul este jucat pe o perioadă mai lungă de timp.

Cu sloturile, marginea casei este, de asemenea, cunoscută sub numele de rata de plată sau RTP. Acest procent teoretic este calculat prin rularea mașinii pe mai multe ture, distribuțiile profitului fiind comparate cu mizele din perioada respectivă. Dezvoltatorii de jocuri pot spune astfel jucătorilor cât de mari sunt șansele de câștig dacă sunt jucate într-o anumită perioadă de timp. În ciuda tuturor, sloturile rămân pur jocuri de noroc, iar rezultatul pe termen scurt al jocului este complet aleatoriu.

În funcție de slot machine, raportul de plată poate fluctua foarte mult. Majoritatea producătorilor își publică procentele de plată, dar unii preferă să le păstreze secrete. Prin urmare, este mai bine să joci numai sloturi pentru care cotele sunt clar indicate și acele jocuri cu cel mai mare procent de plată posibil.

Înainte de a începe să joci păcănele sau sloturi, ar trebui să arunci o privire la tabelul de plăți. Acolo vei găsi informații importante despre valoarea diferitelor simboluri câștigătoare și cât poți câștiga cu care pariu. În plus, tabelul de plăți îți arată dacă jocul are simboluri wild sau speciale scatter și ce înseamnă acestea pentru slot în detaliu. Acolo unde există simboluri scatter, te poți aștepta la runde bonus grozave, care te pot ajuta să primești premii suplimentare în numerar și rotiri gratuite.

Sloturile online sunt una dintre ofertele populare de la cazinourile virtuale. Doar jucat pentru distracție cu bani de joc sau euro reali, fascinația este uimitoare. La fel ca în cazinouri, jocurile de tip slot machine online oferă divertisment. În ciuda faptului că jocurile din diferite cazinouri sunt adesea identice, fiecare furnizor ar trebui examinat cu atenție. Vei observa astfel diferențe importante care, în cele din urmă, vorbesc pentru sau împotriva realizării unui cont pe un anumit cazinou online. 

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite