Blueprint Gaming se aprinde cu Eternal Phoenix Megaways

Dezvoltatorul principal de sloturi Blueprint Gaming a prezentat cel mai recent slot Eternal Phoenix Megaways ™ care include popularul mod Power Play, permițând jucătorilor să aibă mai mult control asupra experienței lor Megaways ™.

Pentru un cost suplimentar, jucătorilor acestei aventuri de sloturi li se garantează un număr minim de Megaways ™, oferind șansa de a experimenta victorii mai mari, cascade mai mari și o frecvență mai mare de declanșare a bonusului.

Puterea este disponibilă în timpul jocului de bază și în runda Free Spins, cu patru nivele disponibile, care controlează modul în care se desfășoară acțiunea. Fiecare nivel stabilește numărul de Megaways ™ minim pe role până la 20.000 de moduri, pentru o creștere a mizei de până la cinci ori pariul de bază.

Pe lângă modul Power Play, Eternal Phoenix Megaways ™ conține multe dintre caracteristicile obișnuite cu care jocurile Blueprint sunt sinonime, inclusiv victorii în cascadă și simboluri misterioase, precum și o rundă de rotiri gratuite care încorporează un multiplicator progresiv. În plus, jucătorii au opțiunea de a lua rotirile gratuite sau de a juca până la 30 de rotiri gratuite.

Jo Purvis, directorul conturilor cheie și marketing din Marea Britanie la Blueprint Gaming, a declarat: „Eternal Phoenix Megaways ™ este încă un exemplu al valorii de angajament premium în jocurile noastre. Experiența Megaways ™ este intensificată cu Power Play și crește temperatura pentru un joc exaltant.

„Potențialul de câștig este la fel de fierbinte ca și pasărea mistică cu Power Play. Modul în care oferă jucătorilor șansa de a controla modul în care mecanicul mult iubit funcționează pentru ei este cheia popularității sale și suntem siguri că operatorii vor vedea diferența pe care o face în performanța jocului. ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite