Pragmatic Play oferă planul pentru o evadare perfectă în Empty The Bank

Pragmatic Play, un furnizor de conținut de top în industria jocurilor, a lansat noul său thriller inspirat de criminalitate, Empty the Bank ™.

Dispunând de 20 de linii de plată și posibile câștiguri de până la 10.000 de mize, slotul extrem de volatil urmărește povestea unui spărgător de cockney vocal într-un aspect vibrant de 5×4, în timp ce încearcă să elimine cât mai multe seifuri, în timp ce își încarcă conținutul de-a lungul cale.

Atracția principală a Empty the Bank ™ este caracteristica Respin, care oferă jucătorilor posibilitatea de a intra în seiful băncii și de a câștiga premii mari, împreună cu un ajutor de la diferite simboluri speciale care pot modifica jocul și pot spori potențialul de câștig.

Spărgătorul servește ca simbol Wild în joc și ușa sigură ca simbol Bonus, dar atunci când apar trei simboluri scatter pe role, caracteristica Respin este declanșată și jucătorii sunt transferați într-o grilă bonus care este plină de recompense.

Jucătorii vor primi trei simboluri de bani (luând valori aleatorii de până la 10 ori pariul jucătorului) și trei redefiniri la începutul rundei, care se resetează ori de câte ori un nou simbol aterizează pe role.

Simbolurile speciale care apar în funcție îndeplinesc sarcini specifice, cum ar fi Walkie Talkie care își adaugă valoarea la toate simbolurile de bani de pe ecran pentru toate răspunsurile ulterioare sau simbolul Ladder care poate transforma grila bonus într-un aspect 7×7!

Empty the Bank ™ este cea mai recentă versiune care s-a alăturat ofertei extinse de sloturi Pragmatic Play, care a ajuns în spatele hiturilor recente 5 Lions Megaways ™ și Buffalo King Megaways ™, care se află printre peste 200 de titluri HTML5 din portofoliul de jocuri premiat al furnizorului.

Yossi Barzely, Chief Business Development Officer la Pragmatic Play, a declarat: „Suntem încântați să anunțăm lansarea celui mai recent titlu de slot – Empty the Bank ™ – thrillerul inspirat de criminalitate care atrage motivația din raidurile dramatizate ale băncilor din anii șaizeci Swinging.

„Pe măsură ce continuăm să explorăm idei noi și să depășim limitele inovației din industrie, suntem încrezători că Empty the Bank ™ va rezona puternic cu clienții noștri.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite