Pragmatic Play Intră În Cultura Norvegiană cu Book Of Vikings

Pragmatic Play, un furnizor de conținut de top în industria jocurilor, continuă să îmbrățișeze aventurile scandinave cu anunțul noului său titlu de slot, Book of Vikings ™.

Dispunând de imagini în stil de benzi desenate și o coloană sonoră instrumentală clasică, slotul extrem de volatil este plin de simboluri ale mitologiei nordice și include o caracteristică misterioasă Free Spins, unde aterizarea unui simbol special în expansiune va spori șansele de câștiguri mari.

Există, de asemenea, un simbol Scatter care ia forma unei cărți magice, care trebuie să apară doar de trei ori într-o linie de plată pentru a declanșa caracteristica Free Spins.

Aici, un simbol obișnuit este selectat aleatoriu pentru a deveni simbolul misterios în expansiune înainte ca jucătorul să aibă permisiunea de a utiliza cele 10 rotiri gratuite și de fiecare dată când apare, simbolul misterios se va extinde pentru a umple întreaga rolă.

Un număr mare de combinații câștigătoare pot fi create cu aceste simboluri Mystery în expansiune, iar jucătorii care doresc să ocolească jocul de bază pentru funcția Free Spins pot face acest lucru cu elementul Bonus Buy, acolo unde este disponibil.

Book of Vikings ™ este cel mai recent titlu care s-a alăturat colecției extinse de sloturi Pragmatic Play, urmând urmele hiturilor recente Empty the Bank ™, 5 Lions Megaways ™ și Lucky Lightning, care se află printre peste 200 de titluri HTML5 în jocurile premiate ale furnizorului portofoliu.

Yossi Barzely, Chief Business Development Officer la Pragmatic Play, a declarat: „Lansarea noastră anterioară cu tematică norvegiană a fost dominată de o distribuție războinică exclusiv feminină, dar de data aceasta vedem că regalitatea vikingă face grație conducerii navei.

„Book of Vikings ™ folosește o estetică superbă și o combină cu un joc simplificat pentru a oferi o experiență câștigătoare jucătorilor de toate vârstele și demografice.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite