Jocul pragmatic răstoarnă scenariul cu Rise of Giza PowerNudge

Pragmatic Play, un furnizor de conținut de top în industria jocurilor de noroc, introduce publicului noul său mecanic inovator în ultima sa versiune, Rise of Giza PowerNudge ™.

Egiptul antic este împins în era digitală cu un nou aspect și sunet în cel mai recent slot al furnizorului, cu titlul unui nou mecanic de înaltă tehnologie numit PowerNudge, care servește ca o alternativă complexă la un sistem de câștig în cascadă și caracteristici în toate fazele jocului .

Funcția PowerNudge este declanșată cu fiecare combinație câștigătoare, ceea ce face ca rolele care alcătuiesc combinația câștigătoare să „împingă” o poziție, creând noi oportunități pentru combinații câștigătoare.

Jocul are, de asemenea, un Scarab – simbolul nemuririi și al învierii – ca simbol Scatter, care declanșează modul Free Spins atunci când trei sau mai multe aterizează pe role.

Combinațiile câștigătoare pot începe de la orice rolă, iar jucătorilor li se acordă opt rotiri gratuite pentru trei simboluri, 10 pentru patru, 12 pentru cinci și așa mai departe. Nu există nicio limită pentru numărul de rotiri gratuite care pot fi acordate în acest mod și o plată garantată de 5 ori miza va fi acordată de fiecare dată când este declanșat modul Rotiri gratuite.

Funcția PowerNudge intră și ea în joc, funcționând în modul Free Spins prin creșterea multiplicatorului cu 1x după fiecare lovitură sau rotire gratuită ulterioară.

În unele jurisdicții, este posibil să achiziționați modul Free Spins la un cost de 80 de ori pariul, producând un spin format din cel puțin trei simboluri Scatter.

Rise of Giza PowerNudge ™ este cel mai recent titlu care s-a alăturat ofertei premiate de jocuri Pragmatic Play, rezidând alături de Book of Vikings ™, 5 Lions Megaways ™, Buffalo King Megaways ™ și o serie de alte titluri HTML5.

Yossi Barzely, Chief Business Development Officer la Pragmatic Play, a declarat: „Suntem încântați să introducem PowerNudge la unul dintre titlurile noastre pentru prima dată, ceea ce ne-a ajutat să proiectăm o experiență de joc cu adevărat personalizată pentru publicul nostru.

„Rise of Giza PowerNudge ™ revitalizează genul Egiptului Antic, ținând jucătorii pe picioare cu imagini îmbunătățite, o coloană sonoră plină de viață și un mecanic progresiv care oferă un potențial uriaș de câștig!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite