Pragmatic Play ţinteste cerul în Gates Of Olympus

Pragmatic Play, un furnizor de conținut de top în industria jocurilor de noroc, întâmpină jucătorii în casa mitică a zeilor greci în cea mai recentă lansare, Gates of Olympus.

Slotul colorat 5×6 este o experiență extrem de volatilă, oferind 20 de linii de plată pentru combinații câștigătoare pe care să le aterizezi și un sistem „Plătește oriunde” care plătește pe clustere de opt sau mai multe. Cu câștiguri și multiplicatori în amestec înseamnă că pot urma tot felul de haos, crescând potențialul de câștiguri uriașe.

Zeus însuși planează pe partea dreaptă a ecranului și poate declanșa caracteristica multiplicatoare la întâmplare cu puterile sale evlavioase. Jucătorii vor vedea pietre prețioase înaripate aterizând pe role atunci când se întâmplă acest lucru, având valori multiplicatoare de la 2x până la 500x.

Runda bonus este declanșată prin aterizarea a 4 sau mai multe simboluri Zeus Scatter, multiplicatorul crescând respectiv cu apariția mai multor Scatters. Jucătorilor li se vor acorda apoi 15 rotiri gratuite, cu toate simbolurile multiplicatoare pe care le-au aterizat adăugate la multiplicatorul global progresiv.

Gates of Olympus ajunge pe calea lansărilor populare The Hand of Midas, Eye of the Storm și Madame Destiny Megaways ™, consolidând portofoliul exclusiv de sloturi Pragmatic Play, care a fost adaptat pentru jucătorii de toate nivelurile.

Yossi Barzely, Chief Business Development Officer la Pragmatic Play, a declarat: „Gates of Olympus este cel mai recent titlu Pragmatic Play care atrage influență din mitologia greacă și se pare că va fi cel mai puternic de până acum.

„Cu un joc atrăgător și sisteme unice în joc, funcția„ Plătește oriunde ”adaugă o nouă dinamică jocului. Ne așteptăm ca jucătorii noștri din întreaga lume să se bucure cu adevărat de acest plus. ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite