Pragmatic Play Se Pregătește Să Dea Câștiguri În The Amazing Money Machine

Pragmatic Play, un furnizor de conținut lider în industria jocurilor de noroc online, a lansat cel mai recent titlu palpitant, The Amazing Money Machine.

Capabil să producă jackpot-uri uriașe sau câștiguri masive, slotul video 3×5 găzduiește crearea unui inventator genial care a găsit o modalitate de a crea bogății pe role.

Cu două posibile runde bonus care pot fi declanșate, Respins și Jackpots, jocul cu funcții conține, de asemenea, role în expansiune care pot ajuta la declanșarea oricărui mod bonus, precum și o caracteristică Respin Wild care adaugă Wilds aleatorii pe ecran pentru o profitabil single respin.

Funcția Jackpot poate fi declanșată în trei moduri diferite, fie printr-o recompensă instantanee de jackpot în jocul de bază, într-un mod Respin, fie dacă trei împrăștieri aterizează într-o singură rotire. În timpul acestei runde, jucătorii vor trebui să aleagă din 12 obiecte ascunse pentru a se potrivi cu trei simboluri pentru jackpot-ul corespunzător.

Funcția Respin poate fi declanșate dacă cinci sau mai multe simboluri Money aterizează pe role într-o singură rotire, oferind jucătorilor o matrice de grilă, care poate crește până la 5×5 în dimensiune dacă rolele se extind. Acest lucru creează până la 60 de linii de plată, pe care jucătorii vor căuta să le completeze cu simboluri, care se lipesc odată ce aterizează. Pentru fiecare rotire de succes, jucătorilor li se acordă o rotire suplimentară. Fiecare simbol are o valoare în numerar, oferind jucătorilor șansa de a acumula sume câștigătoare uriașe.

Cea mai nouă adăugare la oferta de sloturi Pragmatic Play se alătură celei mai performante Sweet Bonanza și multi-premiatul Wolf Gold din portofoliul principal de jocuri al furnizorului.

Yossi Barzely, Chief Business Development Officer la Pragmatic Play, a declarat: „Suntem încântați să adăugăm acest ultim titlu în portofoliul nostru și suntem încrezători că The Amazing Money Machine va fi un mare succes pentru fani.

„Dezvoltarea portofoliului nostru Hold and Win rămâne de o mare importanță pentru noi și abia așteptăm să vedem cum este primit acest joc de către partenerii noștri operatori din întreaga lume.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite