Pragmatic Play Reîncarcă Aventura Asiatică în 5 Lions Megaways

Pragmatic Play, un furnizor de conținut de frunte în industria jocurilor, a lansat o continuare palpitantă a unei piese de bază clasice odată cu lansarea noului său titlu, 5 Lions Megaways ™.

Continuând cu tema chineză afișată în variantele anterioare ale titlului, slotul extrem de volatil utilizează marca Megaways ™, cu un aspect 7 × 6 și 117.649 moduri diferite de a câștiga!

5 Lions Megaways ™ folosește un mecanic care apare după victorii pentru a elimina simbolurile câștigătoare de pe role. Titlul de inspirație asiatică are, de asemenea, multiplicatori uimitori și o gamă de șapte opțiuni de joc gratuit diferite, oferindu-i toate componentele unei aventuri de gaming de primă clasă.

Simbolul Wild din joc este un Leu de Aur, ajutând la crearea mai multor combinații câștigătoare prin înlocuirea tuturor celorlalte simboluri, cu excepția simbolurilor Scatter, care apar sub forma unui Yin și Yang.

Simbolurile Yin și Yang pot declanșa jocul gratuit, unde jucătorii pot alege între șapte moduri diferite de joc gratuit, controlând numărul de rotiri gratuite și valorile multiplicatoare pe care le primesc.

Jucătorii pot alege, de asemenea, să achiziționeze caracteristica Joc gratuit la costul de 100 de ori pariul lor înainte de fiecare rotire în anumite jurisdicții. Jocul gratuit poate fi extins și prin runde suplimentare dacă jucătorul aterizează trei sau mai multe simboluri Scatter pe role.

5 Lions Megaways ™ este cel mai recent titlu care s-a alăturat ofertei expansive de sloturi a jocului Pragmatic Play, ajungând pe calea hiturilor recente Dragon Hot Hold și Spin ™ și Buffalo King Megaways ™, precum și peste 200 de titluri HTML5 în premiul furnizorului biblioteca de jocuri.

Yossi Barzely, Chief Business Development Officer la Pragmatic Play, a declarat: „5 Lions Megaways ™ marchează cea mai recentă continuare a noastră pentru a include marca Megaways ™ și suntem foarte bucuroși să lansăm acest hit.

„Cu o temă emoționantă și un joc captivant Megaways ™, 5 Lions Megaways ™ este o dovadă a inovației care conduce în prezent industria iGaming.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite