Pragmatic Play Ne Pregătește Multiplicatori Masivi În Phoenix Forge

Pragmatic Play, un furnizor de conținut de top în industria jocurilor de noroc online, a întreprins o căutare de bogății mistice în cel mai recent succes al său, Phoenix Forge.

Slotul video 5×3 îi vede pe jucători să traverseze rolele în căutarea vechiului și legendarului Phoenix, cu jocul cu 20 de linii de plată, care conține role cu un sistem de multiplicare încorporat pentru câștiguri uriașe.

De fiecare dată când un simbol face parte dintr-o linie câștigătoare, acesta va fi eliminat din role, cu un multiplicator crescător activat în locul gol înainte ca simbolurile noi să cadă pentru a-l umple. Fiecare cascadă de succes care umple acel loc va vedea numărul multiplicatorului să crească cu 1x în acea rotire.

Dacă trei sau mai multe simboluri Phoenix Scatter aterizează pe o singură rotire, se activează modul Rotiri Gratuite. În timpul acestei runde, toți multiplicatorii care apar rămân lipiciți pe role, adică cu cât câștigă un jucător mai mult, cu atât cresc multiplicatorii.

Phoenix Forge este cel mai nou hit al furnizorului, după The Amazing Money Machine și care se alătură seriei performante John Hunter și multi-premiatului Wolf Gold.

Yossi Barzely, Chief Business Development Officer la Pragmatic Play, a declarat: „Phoenix Forge are o experiență clasică a sloturilor și adaugă victorii îngrămăditoare la o grilă 5×3, precum și multiplicatori crescători pentru fiecare cascadă de succes.

„Câștigurile pot fi rapide, furioase și de dimensiuni uriașe și suntem încântați de noul nostru hit. Abia așteptăm să vedem cum este primit de fanii din întreaga lume. ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite