Pragmatic Play Ne Oferă Un Joc Înflăcărat În Dragon Hot Hold and Spin

Pragmatic Play, un furnizor de conținut de frunte în industria jocurilor, a lansat noul slot, Dragon Hot Hold și Spin ™, ambalat până la refuz cu caracteristici și recompense uluitoare.

Slotul de 3 × 5 inspirat din Asia va face ca jucătorii să tragă sudoare cu volatilitatea sa ridicată și recompensele de valoare ridicată de până la 5.000 de mize!

Accentul central al jocului este caracteristica Hold and Spin, cu trei tipuri de simboluri Coin folosite pentru a-l debloca. Simbolurile monedei de diamant, aur și argint dețin valori aleatorii atunci când apar pe role.

Odată activată această caracteristică, simbolurile monedei sunt blocate și toate celelalte simboluri sunt eliminate din role. Jucătorilor li se vor da apoi patru încercări de a încerca să obțină simboluri de monede suplimentare, cu eforturi reușite blocând altele suplimentare pe role și resetând numărul de respins.

Când toate pozițiile sunt completate cu simboluri de monedă, toate valorile vor fi adăugate la câștigurile jucătorului și Bonusul Big Money Wheel începe.

Bonusul Big Money Wheel oferă recompense aleatorii pe baza valorilor pe care jucătorii le aterizează pe volan, cu premii care declanșează rotiri noi și valori necompletate care termină caracteristica, înainte de a le acorda jucătorilor premiile acumulate.

Dragon Hot Hold and Spin ™ este cel mai recent titlu care s-a alăturat ofertei expansive de sloturi Pragmatic Play, cu hituri recente Panda’s Fortune 2 și Buffalo King Megaways ™, precum și peste 200 de titluri HTML5 din portofoliul de jocuri premiat Pragmatic Play.

Yossi Barzely, Chief Business Development Officer la Pragmatic Play, a declarat: „Dragon Hot Hold and Spin ™ este un slot inovator care pune un nou accent pe simbolurile cu tematică asiatică utilizate în titlurile comune pentru gen.

„Acest titlu creează o experiență atât de atrăgătoare din punct de vedere vizual, cât și de stimulantă pentru jucător, oferind în același timp un potențial uriaș de câștig, prin mecanica palpitantă Hold și Spin.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite