Pragmatic Play, În Parteneriat Cu Reel Kingdom, Lansează Cash Elevator

Pragmatic Play, un furnizor de conținut de top în industria jocurilor, a prezentat cel mai nou slot video captivant, Cash Elevator.

Lovitura de mare volatilitate, în parteneriat cu Reel Kingdom, îi vede pe jucători călare pe lift pentru a reuni doi iubiți într-un hotel înfiorător. În jocul de bază, fanii pot avansa prin podele dacă o săgeată orientată în sus aterizează pe tamburul din mijloc. Cu toate acestea, pot scădea un nivel în același mod. Urcarea la etajul 13 va declanșa caracteristica Hold and Spin, în timp ce călătoriți până la nivelul 0 începe runda Subsol.

Dacă un Wild Expanded acoperă o întreagă tambur, se activează modul Rotiri Gratuite, închizând ușile liftului și ducându-și pasagerii la etajul 13. În runda Bonus Dead Lovers, jucătorii au o alegere interactivă care dezvăluie numărul acordat de rotiri gratuite.

În timpul rundei bonus, Lady și Bellul Strigoi acționează ca Wild în mișcare, umplând o rolă completă, schimbând pozițiile pe măsură ce se produc câștiguri și se deplasează unul către celălalt pentru victorii mari și rotiri suplimentare.

Când funcția Hold și Spin este activată, jucătorii sunt duși la un etaj aleatoriu din hotel și li se oferă patru respins pentru a găsi monede, care pot avea o valoare în numerar, multiplicator atașat sau un simbol de bani care are o valoare fixă ​​în funcție de etajul jucătorului.

Cu un potențial maxim de câștig de 20.000 de ori, ultima versiune din portofoliul Reel Kingdom Pragmatic Play, care include cea mai recentă versiune, Floating Dragon Hold and Spin, oferă utilizatorilor o aventură plină de acțiuni, plină de funcții.

Yossi Barzely, Chief Business Development Officer la Pragmatic Play, a declarat: „Crearea de sloturi diverse care să atragă toți jucătorii este vitală pentru noi, iar parteneriatul nostru cu Reel Kingdom ne-a permis să oferim jocuri captivante, cu volatilitate ridicată, care sunt foarte bine primite în întreaga lume.

„Cu numeroase caracteristici, o temă captivantă și un potențial imens de câștig, abia așteptăm să vedem cum este primit Cash Elevator de către fanii noștri!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite