Pragmatic Play Îmbrățișează Carnavalul Cu Heart Of Rio

Pragmatic Play, un furnizor de conținut de frunte în industria jocurilor, și-a lansat fiesta de stradă, Heart of Rio.

Cel mai recent hit al furnizorului aduce la viață toate emoțiile carnavalului faimos în lume cu măști exotice, dansatori colorate și băuturi delicioase care umplu rolele împreună cu simboluri strălucitoare de colectare, în timp ce dansatoarea principală din atrăgătoarea coafură roșie acționează ca o sălbăticie.

Funcția Money Collect este activă în jocul de bază cu simboluri Disco Orb care conțin valori aleatorii în numerar la fiecare rotire. Pe cea de-a cincea tambur, există șansa ca unul dintre cele cinci simboluri Colectare să poată ateriza, fie modificând câștigurile, fie colectând imediat valorile pe ecran. Extra Credit Collect adaugă mai multă valoare simbolurilor prezentate, în timp ce Multiplic Collect se aplică tuturor simbolurilor Money prezente pe ecran, crescând valoarea acestora.

heart of rio online gratis pacanele pragmatic

Modul de rotiri gratuite al Heart of Rio este declanșat dacă simbolurile bonus aterizează pe rolele 2, 3 și 4, unde simbolurile Money și toate caracteristicile de colectare sunt active și toate valorile sunt acumulate pe tot parcursul rundei. Când rotirile gratuite se termină, întreaga valoare a potului este returnată rolelor sub forma unui simbol gigant de bani, cu declanșarea unei respin finale. Dacă simbolul Colectează lovește, potul bonus este plătit, ducând la victorii uriașe!

Heart of Rio este cel mai recent titlu care apare în impresionantul portofoliu de sloturi Pragmatic Play, după lansarea recentă Panda’s Fortune 2, întrucât se alătură performanților de top Sweet Bonanza și multi-premiatului Wolf Gold.

Yossi Barzely, Chief Business Development Officer la Pragmatic Play, a declarat: „Dezvoltarea unui portofoliu de produse divers este vital pentru orice furnizor, deoarece pare să crească și suntem foarte încântați să adăugăm un alt joc de sloturi palpitant la oferta noastră în continuă creștere.

„Heart of Rio este o aventură plină de culoare prin una dintre cele mai iconice petreceri de stradă din lume și abia așteptăm ca jucătorii să simtă ritmul și să se bucure de o experiență de joc distractivă în acest slot fantastic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite