Pragmatic Play Adaugă Un Nou Hit Electrizant: Power Of Thor Megaways

Pragmatic Play, un furnizor de conținut de frunte în industria jocurilor, și-a lansat cel mai înverșunat slot de până acum: Power Of Thor Megaways ™.

Centrat în jurul temătorului zeu al tunetului nordic, slotul de 117.649 linii de plată prezintă simboluri runice și însoțitorii joviali ai zeității istorice.

Cel mai recent hit Pragmatic Play care conține victorii care se prăbușesc vede, de asemenea, că puterea Hammer prinde viață, acționând ca un Wild pe tamburul de sus, transformând fiecare simbol de pe rolele de sub acesta în Wilds.

Modul rotiri gratuite este declanșat atunci când patru sau mai multe simboluri Scatter aterizează pe role, pronunțând numele lui Thor. Până la nouă Scatters pot ateriza pe orice rotire, declanșând până la 30 de rotiri gratuite. Înainte de începerea rundei bonus, jucătorii au opțiunea de a-și paria rotirile, eventual câștigând mai mult, dar eventual pierzând totul, adăugând un element suplimentar de pericol aventurii lor.

În timpul rundei de bonusuri, se adaugă un multiplicator progresiv, fiecare crescând multiplicatorul cu 1x pe tot parcursul rundei, pe măsură ce apar mai multe victorii și căderi.

Power Of Thor Megaways ™ este cea mai nouă completare a ofertei Megaways ™ în creștere a jocului Pragmatic Play, urmând Madame Destiny Megaways ™ și cele mai performante The Dog House Megaways ™.

Yossi Barzely, Chief Business Development Officer la Pragmatic Play, a declarat: „Power Of Thor Megaways ™ este o nouă completare fantastică a seriei noastre în creștere Megaways ™. Cu un potențial uriaș de câștig în Free Spins, precum și posibilitatea de a primi peste 30 de rotiri în runda Bonus, titlul cu volatilitate ridicată ar putea fi unul dintre cele mai interesante de până acum.

„Căutăm în mod constant să adăugăm titluri inovatoare cu teme atractive în gama noastră de produse și așteptăm cu nerăbdare să vedem cum primesc fanii noștri cel mai nou joc.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite