Cum Să Joci La Ruleta Online – Trucuri Și Strategii

Cele mai bune strategii de ruletă pentru a te distra și a avea parte de câștiguri mari!

Dacă ai căutat vreodată cea mai bună strategie de ruletă online, ai întâlnit o serie de site-uri web care susțin că propriile strategii sunt un mod sigur de a câștiga bani online. Cu toate acestea, există un lucru clar: aceste strategii nu funcționează. Dacă utilizezi aceste strategii sugerate pe termen lung, există șanse mari să îți pierzi întregul buget pentru jocuri de noroc și poate și mai mult.

În cele ce urmează vei găsi diferite strategii. Dar, trebuie să știi, nu înseamnă că îți vor garanta câștigarea unor sume mari la ruleta online. Din păcate, acest lucru nu este posibil în niciun caz, deoarece cazinoul are întotdeauna un avantaj statistic față de jucătorul din ruletă . Cu fiecare pariu pe care îl vei face, vei pierde statistic bani. 

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu poți face tot posibilul să joci ruleta eficient și să ai șanse realiste de a câștiga bani în timp ce te bucuri de joc . Pe măsură ce citești acest articol în continuare, vei descoperi strategiile destul de bune.

strategii ruleta online cazino

Volatilitatea joacă un rol foarte important în ruleta online

Există un lucru care subliniat înainte de a te adânci în diferitele strategii. Ruleta este destul de simplă și, prin urmare, este ușor de descris importanța volatilității în doar câțiva pași.

Conceptul de volatilitate descrie procesul din timpul jocului , cât de des vei câștiga într-un joc de noroc și cât de mari vor fi câștigurile tale individuale . În general, se pot rezuma după cum urmează:

  • Volatilitatea ridicată înseamnă că nu vei câștiga des în cursul jocului, dar câștigurile individuale care apar vor fi cu atât mai mari, pentru a compensa pierderile suferite anterior.
  • O volatilitate redusă înseamnă exact opusul. Vei câștiga destul de des pe parcursul jocului, dar câștigurile individuale vor fi în general destul de mici.
  • O „ volatilitate medie ” este atunci chiar în mijloc.

Cel mai volatil pariu pe care îl poți plasa în ruletă este un pariu pe un singur număr (direct). Și dacă câștigi, acest pariu are un raport de plată de 36 de ori miza ta. Cu toate acestea, statistic, vei câștiga doar o dată la 37 de ori (pe o singură roată de ruletă zero). Dar, de fapt, nu este atât de volatil. Jocurile cu sloturi, de exemplu, pot fi mult mai volatile decât ruleta. Cu toate acestea, în ceea ce privește ruleta, aceasta poate fi clasificată ca „volatilitate ridicată” sau cel puțin cea mai mare pe care o poți obține la un singur pariu.

În ceea ce privește volatilitatea redusă , mizele „standard” cel mai puțin volatile sunt cunoscute sub numele de pariuri „50:50”, care plătesc de două ori miza inițială și au șanse de 18:37 să câștige . Acestea sunt pariurile pe roșu/ negru, par/ impar, numere de la 1-18/ numere de la 19-36.

 Din punct de vedere tehnic, poți obține o volatilitate mai mică acoperind o porțiune substanțială a mesei de ruletă în jetoane, dar să rămâi cu acele pariuri deocamdată ca exemplu de volatilitate redusă.

Compararea pariurilor cu volatilitate ridicată și scăzută în ruletă

După cum probabil știi deja, procentul de plată („RTP”) este același pentru toate tipurile de pariuri la ruletă. Procentul de plată al ruletei americane este de numai 94,74%, în timp ce RTP al ruletei europene este de 97,3%. Aceasta înseamnă că statistic vei primi același procent din banii înapoi, indiferent de tipul de pariu pe care îl plasezi .

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că ar trebui să plasezi pariuri fără să te gândești la modul în care volatilitatea poate afecta jocul.

Amintește-ți întotdeauna că procentul de plată al ruletei este întotdeauna mai mic de 100%, ceea ce înseamnă că, pe termen lung, vei pierde statistic întotdeauna bani. Dacă plasezi pariuri cu volatilitate redusă, rezultatele tale vor rămâne aproape de ceea ce aștepți, ceea ce nu este benefic pentru tine. Cu toate acestea, dacă vrei să plasezi pariuri volatile foarte mari, atunci ai șanse mai mari să te abați de la rezultatele negative așteptate și poți câștiga chiar și bani în final . Chiar dacă, statistic, ar trebui să te aștepți în continuare să poți pierde.

În ceea ce privește jucătorii care au făcut pariuri cu volatilitate ridicată , rezultatele finale au fost mult mai interesante . Unul dintre acești cinci jucători și-a pierdut întregul buget de jocuri de noroc după 136 de apariții, iar altul aproape a dat faliment, dar un jucător a avut un rezultat destul de egal și doi au reușit chiar să câștige sume frumoase. Acest lucru arată clar că trebuie să crești volatilitatea pentru a avea șanse reale de a câștiga sume mari.

Introducerea strategiilor de ruletă

Există multe modalități diferite de a juca ruletă, fiecare cu propriile avantaje și dezavantaje . Acest lucru va fi ilustrat cu două exemple:

Ai putea sta la o masă de ruletă cu 100 euro și poți paria în continuare 1 euro pe negru. Ai putea petrece ore întregi jucând în acest fel, dar cu siguranță nu vei câștiga sume substanțiale de bani și cel mai probabil vei ajunge să pierzi o anumită parte din bugetul tău. Și pentru că miza ta este atât de mică, este puțin probabil ca jocul să fie foarte interesant.

Dar ai putea lua tot 100 euro și să pariezi pe un singur număr. Acest lucru îți oferă șansa de a câștiga 3.600 euro, dar foarte probabil vei pierde tot ceea ce este pariul tău unic. Această strategie este în mod evident foarte deranjantă și are o rentabilitate a investiției foarte mare, dar este foarte volatilă și timpul mediu de joc va fi foarte scurt.

Presupun că acum înțelegi la ce mă refer! Fiecare jucător are propriile preferințe. Unii jucători vor să câștige bani mulți repede, unii vor să aibă un joc interesant, alții vor doar să joace ruletă. Echilibrul dintre acești factori diferiți poate fi evidențiat prin:

  • Valoarea profitului așteptat (raportul de plată strategic)
  • Șansa de a câștiga mult
  • Tensiune
  • Timp de joaca

Dar este important să reții că aceste strategii nu pot face minuni . Nu te vor putea ajuta să câștigi de fiecare dată. Aceste strategii sunt concepute pentru a permite jucătorilor să se bucure de ruletă, îndeplinind în același timp prioritățile de mai sus ori de câte ori este posibil. 

2 Replies to “Cum Să Joci La Ruleta Online – Trucuri Și Strategii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *