Sistemul Martingale – Strategie Ruletă

Sistemul Martingale este cea mai populară și frecvent utilizată strategie de ruletă. Conceptul din spatele său este destul de simplu – vă măriți pariul după fiecare pierdere, așa că atunci când câștigați în cele din urmă, veți primi banii pierduți înapoi plus un profit și veți începe să pariați din nou cu suma inițială. Pare destul de logic și este destul de ușor de înțeles și implementat. Nu este nevoie să fii un vrăjitor de matematică sau un creier strategic pentru a folosi acest sistem.

Strategia Martingale este destul de riscantă și tot ce face este de fapt să-ți mărească șansele de a câștiga pe termen scurt. În esență, pariați mult pentru un câștiga mic. Probabil veți câștiga mai multe rotiri decât de obicei, dar sumele pe care le câștigați vor fi mici, în timp ce sumele pe care le pierdeți au potențialul de a fi mari, mult mai mari.

Utilizarea Sistemului Martingale

Cel mai eficient mod de utilizare a Strategiei Martingale este de a paria doar pe pariuri din afara numerelor – 1-18, 19-36, Roșu, Negru, Par și Impar. Au șansele maxime de câștig (aproape 50%), dar cea mai mică plată dintre toate – 1:1. Aceasta înseamnă că câștigați aceeași sumă de bani pe care ați pariat-o pentru rotire. În general, acestea sunt cele mai sigure pariuri pe care le-ați putea plasa într-un joc de ruletă.

Progresul pariului pe care îl veți folosi este următorul:

1 – 2 – 4 – 8 – 16 – 32 – 64 – 128 – 256 – 512 – 1024 – 2048 – 4096 – 8192

Plasarea Pariurilor și Dublarea Banilor

Începe cu o sumă mică, de preferință minimul mesei, și continuă să pariezi la fel până pierzi. Când se întâmplă acest lucru, dublează suma pariului pentru următoarea rotire. În acest fel, în cazul în care vei câștiga, vei recupera banii pe care i-ai pierdut în runda precedentă și vei câștiga ceva în plus. Dacă tot pierzi, continuă să dublezi pariul – logica rămâne aceeași. De îndată ce vei câștiga, ar trebui să reporești și să pariezi cea mai mică sumă pentru următoarea rotire.

În teorie, poți continua astfel pentru totdeauna, dublându-ți pariul după fiecare pierdere și câștigând un mic profit după fiecare victorie. Cu toate acestea, realitatea dură este că există mulți factori care sunt susceptibili iar sistemul perfect poate de asemenea să te facă să pierzi mulți bani.

Poate Schema Martingale să Învingă Casa?

Suntem de acord că acest concept este impecabil – dar casa va ajunge întotdeauna să câștige în cele din urmă. În acest caz, ticălosul principal este zero verde, care reprezintă marginea casei în cea mai pură formă. Din această cauză, șansele vor fi întotdeauna împotriva ta, în ciuda modului în care pariezi. Cele mai sigure pariuri externe au aproape 50% șanse de câștig – 48,6%, mai precis, din cauza zero verde care nu se încadrează în nicio categorie din acest sistem.

Șansele nu sunt în favoarea ta, iar sistemul Martingale nu poate face nimic în acest sens. Din păcate, acest lucru este valabil pentru fiecare strategie de ruletă existentă.

Mă Poate Ajuta Sistemul Martingale Să Câștig?

Sistemul Martingale îți va aduce câștiguri mici pe termen scurt, dar datorită progresului abrupt, este o strategie extrem de riscantă de utilizat pe termen lung. În cele din urmă, suma pierdută va depăși cu siguranță suma pe care ai reușit să o câștigi. S-ar putea să funcționeze la început, dar matematica nu minte.

Fiecare jucător are o experiență proastă cu acest sistem mai devreme sau mai târziu. Vă oferim un avertisment corect – nu utilizați acest sistem pe termen lung! Ai putea ajunge să pierzi mulți bani și dragoste pentru jocul de ruletă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite