Pariuri Sportive Sau Jocuri Cazino Online?

Internetul a adus multe lucruri: informații în timp real, cumpărături online, rețele sociale și multe oportunități pentru activități de petrecere a timpului liber. La urma urmei, nu ai întotdeauna chef să faci ceva, să te întâlnești cu prietenii sau să faci sport. Uneori dorești doar să stai pe canapea, să te relaxezi și să îmbunătățești puțin bugetul gospodăriei.

Primul lucru la care mulți se gândesc sunt pariurile sportive, și mai ales pariurile pe fotbal sau pe cai. Avantajul este că ambele tipuri de pariuri sunt disponibile de la furnizorii de pariuri sportive online. Dar pariul sportiv este cel mai potrivit, mai ales pentru un începător? Alte jocuri de noroc care pot fi găsite online pot fi mai potrivite, cel puțin atunci când vine vorba de simplitate și șansele de a câștiga.

Pariuri sportive sau sloturi online: unde sunt mai mari șansele de a câștiga?

Cei care plasează pariuri sportive au șanse de cincizeci / cincizeci de câștig, în timp ce cu jocurile de tip slot machine nu este niciodată clar cine câștigă sau pierde și, mai presus de toate, cât poate câștiga. Deoarece jocurile din cazinourile online funcționează cu un algoritm care determină înainte de începerea rotirii dacă va fi sau nu un câștig.

Nu la fel se întâmplă cu pariurile sportive. Mulți factori pot determina dacă există un profit sau o pierdere. Casele de pariuri stabilesc de obicei un favorit și acest lucru este ocupat cu o rată mai mică decât cea din exterior.
Jucătorii care au noroc pe un slot machine și câștigă o sumă mare nu o pot compara cu o victorie pe un pariu sportiv. Doar rareori șansele sunt atât de mari încât miza se triplează, de exemplu. 

Cotele pentru favoriți sunt în mare parte între 1,50 și 1,90 și, dimpotrivă, acest lucru înseamnă că un parior cu o miză de 10 € și cota de 1,60 câștigă un total de doar 6 €.
Este diferit în jocurile de cazino. Un profit mult mai mare poate fi obținut aici cu o miză de 0,50 € și cu diverse funcții bonus și joc gratuit. Dacă îți încerci norocul la un slot jackpot și ai șansa alături de tine, poți câștiga sume de patru, cinci sau chiar șase cifre.

Despre jocurile de noroc și pariurile sportive

Jocurile de noroc au fascinat oamenii, și nu doar de ieri. Este popular printre toate grupele de vârstă și clasele sociale, iar cei care au succes sunt mulțumiți de banii câștigați.

În timp ce a intra în lumea pariurilor sportive nu este atât de ușor pe cât cred mulți, este mult mai ușor când vine vorba de jocuri de noroc. Deoarece cel mai bun cazino online oferă tuturor celor interesați posibilitatea de a testa jocurile mai întâi gratuit. Jucătorul poate testa slotul în modul demo și își poate face o idee despre regulile și șansele de câștig.
Această opțiune nu există în cazul pariurilor sportive. Aici scrie „totul sau nimic”. De asemenea, este necesară expertiză, deoarece nimeni nu ar trebui să dea un pont imediat. Acest lucru poate merge cu siguranță o dată sau de două ori, dar la un moment dat norocul se va transforma. 

Prin urmare, profesioniștii și experții în sfaturi recomandă întotdeauna să analizeze cu atenție evenimentele și să compare cotele pentru a plasa pariuri sportive cu succes.
Pe de altă parte, cu sloturile, nimic nu poate merge prost, deoarece o rundă poate fi începută cu doar câțiva cenți. De exemplu, este diferit la ruletă, blackjack sau baccarat. Din nou, este important să cunoaști regulile exact pentru a avea șanse realiste de a câștiga.

Ce să alegi? Pariuri sportive online sau cazinou online?

Practic, nimeni nu poate lua decizia pentru tine. În timp ce unii sunt mulțumiți de pariurile sportive, alții câștigă ceva în plus cu jocurile slot machine și titlurile clasice de cazino. 

Dacă dorești doar să încerci o singură dată jocurile de noroc, ar trebui să fii mai întâi mulțumit de versiunile demo gratuite sau să plasezi un pariu sportiv cu miză mică.

Pentru cei care nu sunt hotărâți, se recomandă acei furnizori care oferă pariuri sportive în plus față de cazinoul lor online sau invers, deoarece nu trebuie să te înregistrezi la doi furnizori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Rotiri Gratuite
5,0 rating
170 Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite