Yggdrasil și ReelPlay lansează cea mai recentă colaborare Gargoyle Infinity Reels

Yggdrasil și ReelPlay și-au dezvăluit cea mai recentă colaborare Gargoyle Infinity Reels ™, cu sentinele misterioase din piatră care păstrează o comoară legendară.

Amplasat într-un turn al castelului la lumina lumânărilor, jocul invită jucătorii să-l trezească pe Regele Gargoyle pentru șansa de a învârti Roata Ticăloasă, care poate oferi un premiu bonus de 888x pariul jucătorului.

Creat de partenerul ReelPlay Boomerang Studios, jocul începe cu trei role pline de simboluri colorate de gargoyle, cu combinații câștigătoare care oferă adăugări nelimitate de role datorită mecanicului Infinity Reels ™.

Prin aterizarea a trei simboluri de împrăștiere a pietrelor portalului, jucătorii primesc 10 rotiri gratuite, unde rolele pot crește până la o înălțime maximă de șase simboluri atunci când apare o sălbăticie, creând mai multe modalități de a câștiga. Rotirile gratuite este tărâmul regelui Gargoyle și, deblocând cele trei lacate pe care le deține, jucătorii pot învârti roata Wretches pentru a avea șansa de a câștiga și mai mult.

Gargoyle Infinity Reels ™ este cel mai recent titlu ReelPlay lansat prin programul YG Masters, implementat utilizând tehnologia GATI inovatoare a lui Yggdrasil. Folosită de toți partenerii YG Masters, această tehnologie permite dezvoltatorilor să folosească setul de instrumente de dezvoltare standardizate, preconfigurate, pregătite pentru reglementare, pentru a produce conținut constant de ultimă generație.

Circulația rapidă prin rețeaua de distribuție a Yggdrasil permite tuturor partenerilor YG Masters să-și extindă și să-și urmeze rapid strategiile de creștere globală.

Stuart McCarthy, șeful produselor și programelor de la Yggdrasil, a declarat: „Gargoyle Infinity Reels ™ oferă distracție bestială și premii de monstru și este un excelent plus în portofoliul YG Masters. Programul continuă să producă hit după hit cu titlurile create de ReelPlay și studiourile lor partenere câștigând un număr mare de persoane datorită potențialului fantastic de câștig pe care îl oferă jocurile. ”

David Johnson, CEO la ReelPlay, a declarat: „Fiind parte a programului YG Masters și utilizarea tehnologiei GATI ne-a permis să câștigăm un impuls uriaș în dezvoltarea jocului nostru și suntem foarte mulțumiți de conținutul pe care l-am creat până acum.

„Gargoyle Infinity Reels ™ este un slot care face o nouă rotire asupra mecanicii noastre Infinity Reels cu o temă mistică distractivă și cu mari victorii oferite.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite