Yggdrasil Și Dreamtech Gaming Lansează Slotul Cu Multe Linii De Plată Lotsa Lines

Yggdrasil și Dreamtech Gaming au lansat Lotsa Lines, un titlu futurist de sci-fi care poate debloca până la 500 de linii de plată pe măsură ce jucătorii rotesc rolele.

Acțiunea din Lotsa Lines are loc pe o grilă de joc de dimensiuni 5 × 5, înconjurată de un spectacol de lumini și, cu linii de plată în continuă schimbare, garantează emoție și potențial imens la fiecare rotire.

În cadrul jocului de bază, liniile de plată se schimbă între 25, 50, 100 și 200. Prin aterizarea a trei sau mai multe Scatters, până la 500 de linii suplimentare pot fi deblocate în cele 12 rotiri gratuite acordate, deblocând un potențial de câștig masiv.

Așezarea uneia sau mai multor simboluri Wild pe rolele din mijloc declanșează un Wild Respin, unde orice simbol Wild în vedere este blocat în timp ce orice altă poziție răspunde. Dacă aterizează un nou simbol Wild, se acordă un alt Respin și procesul se repetă până când nu aterizează noi simboluri Wild, atunci are loc o evaluare a câștigului.

Simbolurile cu plată mai mare ale jocului constau din patru simboluri în forme diferite, unde un simbol în formă de hexagon plătește cel mai mare. Wilds apare ca stele aurii și împrăștierea seamănă cu un cub 3D.

Lotsa Lines este al treilea titlu pe care Dreamtech Gaming l-a dezvoltat ca partener al programului YG Masters.

Jocul este alimentat de GATI, tehnologia de ultimă oră a lui Yggdrasil, care permite partenerilor să folosească setul de instrumente de dezvoltare standardizate, preconfigurate, pregătite pentru reglementare, pentru a produce conținut de ultimă generație, urmat de o distribuție rapidă.

Stuart McCarthy, șeful produselor și programelor de la Yggdrasil, a declarat: „Cu jocul rapid de învățat, acest titlu va atrage o gamă largă de jucători care îi vor face într-o călătorie futuristă, care oferă un potențial imens de câștig și o experiență unică de joc.”

Halvor Dahl, Business Manager la Dreamtech Gaming, a declarat: „Ultimul nostru hit oferă până la 500 de linii de plată în runda bonus și, combinat cu un joc simplu, dar captivant și cu o coloană sonoră puternică, jucătorii se pot cufunda cu adevărat în acțiunea Lotsa Lines .

„Prin YG Masters și folosind tehnologia GATI am construit rapid conținut interesant și am stimulat în mod semnificativ acoperirea produselor noastre.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite