Relax Gaming Intră În Portofoliul MaxBet.ro

Relax Gaming, agregatorul și furnizorul iGaming de conținut unic, a ajuns la un acord pentru a furniza catalogul său brandului lider din România MaxBet.ro, consolidându-și prezența pe piața în creștere rapidă.

Conform acordului, operatorul va profita la maximum de întreagul portofoliu de titluri de înaltă calitate și variate a Relax Gaming, inclusiv Temple Tumble, Snake Arena și Money Train 2.

Fiind unul dintre primii furnizori care au obținut acreditarea în 2016 prin intermediul ONJN (oficiul național pentru jocuri de noroc), acordul marchează o extindere suplimentară pe piață pentru Relax Gaming, în urma mai multor parteneriate cu unii dintre principalii operatori ai pieței.

Ultimul dintr-un șir de acorduri europene semnate de Relax Gaming, este o dovadă a ambiției companiei de a-și spori în continuare capacitatea de lider în industrie cu jocurile sale, precum și de a se poziționa în continuare ca agregator „go-to” pentru principalii operatori din industria jocurilor de noroc.

Daniel Eskola, Relax Gaming CCO, a declarat: „Cu reputația puternică și acoperirea MaxBet.ro în România, acest parteneriat ne crește semnificativ profilul printre jucătorii de acolo și ne întărește amprenta pe o piață europeană importantă.

„Jocurile noastre oferă un nivel ridicat de calitate și varietate pentru a se potrivi diferitelor preferințe ale jucătorilor, îndeplinind cerințele MaxBet.ro privind conținutul pentru jocuri care face apel la o gamă diversă de profiluri ale clienților. Sunt sigur că jucătorii lor se vor bucura enorm de ei. ”

Victor Rusinov, CEO la Maxbet.ro, a declarat: „Crearea unei experiențe extrem de distractive pentru clienții MaxBet.ro este principalul obiectiv al companiei noastre. Suntem încântați că am adăugat în portofoliul nostru „Furnizorul anului”, premiat cu mai multe premii.

„Sunt sigur că jucătorii noștri vor fi încântați să aibă jocul iconic Money Train 2, disponibil pe site-ul nostru, alături de toate celelalte titluri uimitoare de la Relax Gaming. Credem cu adevărat că acest parteneriat se va baza pe calitate și profesionalism. ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite