Pragmatic Play merge la pescuit în ultima lansare Fishin’ Reels

Pragmatic Play, un furnizor de conținut de top în industria jocurilor de noroc, întâmpină jucătorii să se arunce în necunoscut în ultima sa versiune de sloturi, Fishin ’Reels.

Slotul video 3 × 5, extrem de volatil, are 10 linii de plată și un set de role transparente care permit jucătorilor să vadă tot felul de corali și pești pe fundal. Apa limpede și razele radiante de soare dau titlului o atmosferă de paradis tropical.

Trei sau mai multe simboluri Scatter declanșează caracteristica Rotiri Gratuite. Când se întâmplă acest lucru, jucătorii vor trebui să aleagă una dintre cele două opțiuni Bonus Round.

Prima caracteristică bonus este o opțiune cu volatilitate redusă numită Reel It In, care prezintă simboluri Fish care aterizează cu o valoare în numerar de la 0,5x până la 250x pariul inițial. Dacă unul dintre aceștia aterizează în același timp cu simbolul special Pescar de pe ultima rolă, Pescarul va derula valorile, acordând jucătorului câștiguri mari!

A doua caracteristică bonus, The Big Catch, oferă mai multă volatilitate. Un simbol Big Catch sub formă de pește-spadă de aur poate apărea ca o suprapunere pe orice simbol plătitor. Când sunt lovite trei dintre aceste simboluri, se vor declanșa două rotiri gratuite și un mini-joc de pescuit.

Acest titlu nou îl plasează pe jucător în centrul experienței, oferindu-i posibilitatea de a alege un joc bonus care să se potrivească stilului lui de joc.

Fishin ’Reels ajunge pe calea hiturilor recente Joker King, Eye of the Storm și Madame Destiny Megaways ™, consolidând portofoliul exclusiv de sloturi Pragmatic Play care a fost dezvoltat pentru a satisface jucătorii de toate nivelurile de experiență.

Yossi Barzely, Chief Business Development Officer la Pragmatic Play, a declarat: „Ultima noastră lansare se inspiră din cele mai profunde adâncimi, oferind publicului nostru global un fantastic slot video cu tematică de pescuit.

„Cu animații fermecătoare și un sistem unic care plasează jucătorii în centrul unei aventuri subacvatice, Fishin’ Reels aduce ceva nou în portofoliul noastru de sloturi. Ne așteptăm ca clienții noștri să savureze acest plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
170 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite