Pragmatic Play Lansează Un Joc Suculent: Juicy Fruits

Pragmatic Play, un furnizor de conținut din industria jocurilor de noroc, invită jucătorii să se implice în acțiunea din Juicy Fruits, cel mai recent slot inspirat de fructe care pune o răsucire modernă pe o temă clasică.

Slotul 5×5, extrem de volatil, este cel mai recent slot care oferă grație portofoliului extins de produse multiplu al furnizorului, cu 50 de linii de plată. Îngrămădit cu o serie de caracteristici bonus interesante și o temă vibrantă, Juicy Fruits este un titlu pe care iubitorii de sloturi clasice nu vor dori să-l rateze.

Există simboluri lămâi, cireșe, lămâie, portocale, caise, căpșuni, kiwi, zmeură și simboluri de pepene verde, precum și simbolul Lucky 7 care recompensează jucătorii cu 24 de ori pariul lor pentru 5 de un fel. Coroana acționează ca un Wild care poate ateriza oriunde și poate înlocui simboluri pentru a îmbunătăți potențialul de a obține o mare victorie în jocul de bază.

Pentru a declanșa bonusul de rotiri gratuite, jucătorii trebuie să aterizeze 3 sau mai multe simboluri de diamante oriunde pe role. Acest lucru le va permite să continue cu 6 rotiri gratuite și un Wild roaming care schimbă poziția cu fiecare rotire. Fiecare declanșator crește dimensiunea Wild-ului în roaming, va adăuga până la 3 rotiri gratuite până când se atinge maximum 18. Anumite jurisdicții vor oferi o caracteristică Ante Bet, care crește miza unui jucător cu 20% și dublează șansele de a declanșa rotiri gratuite.

Juicy Fruits ajunge fierbinte pe tocurile recentelor sloturi Temujin Treasures, Fishin ’Reels și Joker King, consolidând portofoliul exclusiv de sloturi Pragmatic Play, care a fost conceput pentru a satisface jucătorii de toate nivelurile demografice și de calificare.

Yossi Barzely, Chief Business Development Officer la Pragmatic Play, a declarat: „Ne așteptăm ca estetica atemporală afișată în Juicy Fruits să se bucure de pasionații cu entuziaștii clasici ai sloturilor, dar titlul are mult mai mult decât pare.

„Cu caracteristicile moderne implementate perfect într-un design tradițional, cel mai recent slot al nostru bifează toate cutiile pentru clienții noștri care joacă pe tot globul.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
170 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite