Pragmatic Play Cucerește Noi Culmi În Temujin Treasures

Pragmatic Play, un furnizor de conținut de top în industria jocurilor de noroc, invită jucătorii să-și încerce norocul în Temujin Treasures, cel mai recent slot video cu tematică asiatică inspirat de marele cuceritor mongol, Genghis Khan.

Titlul de slot 4×5, extrem de volatil, vine cu un mecanism impresionant de 1.024 moduri de a câștiga, cu o Roată a Norocului umplută până la refuz cu tot felul de multiplicatori, jackpot-uri și rotiri gratuite. Jucătorii pot avea noroc în Comorile Temujin, împăratul zâmbitor împărțind cu ei o parte din pradă.

Temujin Treasures prezintă culori vii și mesaje inspirate de prăjiturile cu răvaș care însoțesc câștigurile, care au fost legate împreună cu o coloană sonoră jucăușă, inspirată de est.

Funcția Wild Switch – un modificator interesant și profitabil – este declanșată atunci când șase sau mai multe dintre aceleași simboluri aterizează pe rolele din mijloc, transformându-le în Wilds. Plățile sunt determinate de noile Wilds care apar în locul simbolurilor vechi.

Pentru ca funcția bonus să fie declanșată în Temujin Treasures, jucătorii vor avea nevoie de un simbol Scatter să aterizeze pe cele trei role din mijloc. Dacă se realizează acest lucru, veți fi dus la Roata Norocului, care este acoperită de o varietate de premii interesante de câștigat. Acestea includ multiplicatori, rotiri gratuite și cele patru jackpot-uri fixe numite Mini, Minor, Major și Grand.

Dacă un Jackpot sau Multiplicator este câștigat, roata se va roti din nou pentru a acorda mai multe premii. Jucătorii pot câștiga oriunde între șase și 50 de rotiri gratuite de pe roată. Ori de câte ori un simbol Firecracker aterizează în timpul funcției Free Spins, toți jucătorii vor primi un mic bonus care ajunge sub formă de jocuri gratuite suplimentare, valori de bani, simboluri wild cu multiplicator și jackpoturi.

Temujin Treasures ajunge pe calea titlurilor populare Fishin ’Reels, Joker King și Eye of the Storm, consolidând portofoliul exclusiv de sloturi Pragmatic Play, care a fost dezvoltat pentru a satisface jucătorii de toate nivelurile.

Yossi Barzely, Chief Business Development Officer la Pragmatic Play, a declarat: „Inspirându-ne din Imperiul Mongol și din marele său lider Genghis Khan, ultima noastră versiune pune o întorsătură elegantă pe un capitol nemilos din istoria lumii.

„Introducând o serie de funcții bonus fascinante care ar putea duce la victorii mari, Temujin Treasures oferă jucătorilor o experiență pe care nu o vor putea găsi nicăieri altundeva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
170 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite