Pragmatic Play Amestecă O Poțiune Magică În The Magic Cauldron – Enchanted Brew

Pragmatic Play, un furnizor de conținut de top în industria jocurilor de noroc, îi duce pe jucători într-o lume a vrăjilor și a poțiunilor magice în cea mai recentă lansare, The Magic Cauldron – Enchanted Brew.

Folosind un motor de jocuri cu role de 7×7, noul titlu înfricoșător al furnizorului are loc într-o sală animată de fabricare a poției și prezintă o serie de caracteristici progresive, precum și modificatori care aduc în joc o colecție de multiplicatori.

Câștigurile sunt formate prin aterizarea grupurilor de cinci sau mai multe simboluri potrivite pe rolele adiacente și cu două tipuri diferite de simboluri Wild care pot crea combinații câștigătoare prin înlocuirea altor simboluri, garantând victorii mari.

Slotul conține caracteristicile Tumble și Progressive, acestea din urmă provocând adăugarea simbolurilor câștigătoare la ceaunul din partea stângă a rolelor, creând o infuzie fermecată. Odată colectate 25 de simboluri, jucătorii vor primi aleatoriu oricare dintre cele patru modificatori diferiți care vor fi aplicați pe role după terminarea caracteristicii.

The Magic Cauldron online gratis pragmatic play

Modificatorul este ales la întâmplare, fiecare oferind ceva diferit. Befuddlement transformă toate simbolurile cu valoare ridicată în valori scăzute, în timp ce Invisibrew elimină toate simbolurile cu valoare redusă din role, rezultând o nouă cădere. Balsamul Transfigurării va transforma, de asemenea, un simbol aleatoriu cu plată redusă într-un simbol cu ​​plată ridicată.

Mărirea face ca un bloc de simboluri de dimensiuni 3×3 sau 4×4 să apară aleatoriu pe role, iar jucătorilor care aterizează un al cincilea modificator evaziv li se atribuie fie caracteristica Unicorn Dust, fie Poțiunea întunericului, acesta din urmă văzând valori inferioare ale simbolului fiind înlocuite cu valori mai mari .

Datorită amestecului interesant de modificatori de care jucătorii se pot bucura odată ce ceaunul este umplut cu simboluri, există întotdeauna potențialul unei plăți uriașe de până la 5.000 de miza totală a jucătorului!

The Magic Cauldron – Enchanted Brew este cel mai nou hit al furnizorului, care se alătură celor mai performante Sweet Bonanza și multi-premiatului Wolf Gold, printre cele peste 200 de titluri HTML5 din portofoliul de jocuri premiat Pragmatic Play.

Yossi Barzely, Chief Business Development Officer la Pragmatic Play, a declarat: „The Magic Cauldron – Enchanted Brew este un alt titlu care încântă vrăjile pe care suntem mândri să-l adăugăm în gama noastră de produse captivante.

„Luând tema într-o direcție complet nouă de la lansările recente, abia așteptăm să vedem cum este primit slotul supranatural de către publicul nostru global.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite