Pragmatic Play A Pregătit O Aventură Liniștită În Panda’s Fortune 2

Pragmatic Play, un furnizor de conținut de top în industria jocurilor de noroc online, a readus ursul Panda iubitor de distracție, în cel mai recent hit al său, Panda’s Fortune 2.

Continuarea succesului Panda’s Fortune, cea mai nouă lansare din oferta Pragmatic Play îi face pe jucători să se bucure de un slot video de 3×5, 25 de linii de plată, unde majoritatea simbolurilor au o versiune aurie, oferind șanse de a câștiga până la 5.000x miza.

În ambele moduri de joc, un simbol Aur poate ateriza pe role, crescând potențialul de câștig la sume uriașe. Pentru fiecare parte a simbolului auriu a unei combinații câștigătoare de trei, patru sau cinci simboluri de acest fel, se acordă un premiu aleatoriu, inclusiv unul dintre jackpoturi.

panda fortune 2 online gratis

Trei sau mai multe simboluri Scatter declanșează runda bonus, pe parcursul căreia simbolurile Aur oferă o caracteristică progresivă, asigurându-se că, dacă o pictogramă transformă Aur, atunci acel loc al tamburului va vedea întotdeauna un simbol Auriu care aterizează în ea pe durata Rotirilor Gratuite.

Panda’s Fortune 2 se alătură ofertei expansive de sloturi a jocului Pragmatic Play, cu hituri recente precum Cash Elevator și Buffalo King Megaways ™, precum și multi-premiatul Wolf Gold și popularul Sweet Bonanza.

Yossi Barzely, Chief Business Development Officer la Pragmatic Play, a declarat: „Ne mândrim că creăm oportunități atractive pentru jucătorii noștri și că actualizăm sloturile iconice este ceva ce ne place să oferim fanilor noștri.

„Panda’s Fortune 2 oferă un potențial uriaș de câștig, mai multe jackpot-uri și o șansă bonus de simbol auriu și abia așteptăm să vedem cum le place fanilor noștri.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite