Playson semnează un acord cuprinzător cu MaxBet.ro

Dezvoltatorul de jocuri de cazinou și software Playson a anunțat o înțelegere pentru a furniza MaxBet.ro gama largă de păcănele.

Acordul îmbunătățește semnificativ oferta operatorului român cu acces la popularul portofoliu Playson de titluri de sloturi, inclusiv hit-uri precum 3 Fruits Win: Double Hit, Wolf Power: Hold and Win și Legend of Cleopatra: Megaways.

Cea mai recentă tranzacție a lui Playson pe piețele din Europa Centrală și de Est demonstrează puterea sa din ce în ce mai mare în regiune și nu numai, deoarece și-a consolidat semnificativ oferta de conținut și și-a extins amprenta internațională pe o perioadă consistentă.

Blanka Homor, director de vânzări la Playson, a declarat: „MaxBet ocupă o poziție de lider pe piața cheie a României, astfel încât semnarea cu operatorul este un pas binevenit pentru companie.

„Oferta noastră cu mai multe premii a continuat să se extindă și să se îmbunătățească în ultimele săptămâni cu o gamă inovatoare de noi titluri de mecanică și jocuri, așa că nu ne îndoim că se va dovedi extrem de benefică pentru noul nostru partener.

Victor Rusinov, CEO la Maxbet.ro, a declarat: „Suntem încântați să ne lansăm cu Playson, un furnizor de talie mondială care se mândrește cu o gamă largă și variată de produse care au avut succes pe tot globul.

„Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm alături de noul nostru partener și nu avem nicio îndoială că colaborarea noastră va aduce nenumărate beneficii ambelor companii în perioada următoare.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite