Cele Mai Populare Jocuri Cazino De Craciun

Sfârșitul anului aduce foarte multe jocuri care au o tematică de Crăciun în lumea cazinourilor. De la jocuri noi, la jocuri vechi sau cu design schimbat pentru sărbătorile de iarnă, furnizorii știu că adăugarea unor astfel de jocuri le vor aduce mai mulți jucători în această perioada.

În acest articol, va vom prezența cele mai populare jocuri cazino de Crăciun. Având foarte multe pacanele care sunt cu o tematică a sărbătorilor de iarnă, cele prezentate vor fi de la cei mai importanți și populari furnizori de jocuri cazino.

Secrets Of Christmas

Un joc foarte popular de la NetEnt cu o tematică de Crăciun și potențial mare de câștig. Cu același mecanism precum Secret of the Stones, Secrets of Christmas are un RTP de 96.72% și un câștig maxim potențial de 1400x într-o singură rotire. Fiind un joc de la NetEnt, volatilitatea acestui slot este una medie, ceea ce ne indică faptul că jucătorii vor avea câștiguri destul de des iar rotirile gratuire vor fi și ele obținute în mod constant.

Flowers Christmas Edition

Încă un joc popular de la NetEnt este versiunea cu tematică de iarnă a jocului Flowers. Flowers Christmas Edition este un joc cu o volatilitate medie spre mare și un RTP de 96.32%. Rotirile gratuite din acest joc vor adaugă mai multe simboluri wild în timpul bonusului și cu ajutorul simbolurilor premium duble, jucătorii vor avea șansă să vadă câștiguri mari.

Sweet Bonanza Xmas

Sweet Bonanza Xmas este un joc mult mai nou față de cele prezentate anterior. Fiind de asemenea o versiune cu tema de iarnă al jocului Sweet Bonanza, în Sweet Bonanza Xmas jucătorii au și posibilitatea de a cumpără bonusul fără a mai aștepta că jocul să ofere rotirile gratuite. În Sweet Bonanza Xmas, jucătorii au și posibilitatea de a-și dublă șansă pentru rotiri gratuite folosing butonul din partea stânga a jocului, ceea ce va face că rotirile gratuite să fie obținute mult mai ușor. Sweet Bonanza Xmas de la Pragmatic Play are o volatilitate medie și un RTP între 96.48% și 96.51%.

Holiday Spirits

Holiday Spirits este un joc nou, apărut la sfârșitul anului 2020, de la furnizorul Play’N Go. Spre deosebire de jocurile prezentate anterior, Holiday Spirits are doar 3 role și 5 linii pentru conexiuni. Cu o volatilitate medie și un RTP de 96.29%, Holiday Spirits poate aduce câștiguri de până la 1600x miza într-o singură rotire. Cadoul care oferă dublajul câștigurilor se află în partea de sus a jocului, iar această va fi activată aleatoriu. Designul și simbolurile din acest joc ne trimit instant într-o lume a basmului cu o tematică de Crăciun.

Happy Holidays

Un joc mai vechi de la Microgaming care are un potențial foarte ridicat și o tematică care ne aduce cu gândul la familie și la masă de Crăciun. Happy Holidays este un joc care are 243 de linii, ceea ce înseamnă că orice conexiune de la stânga la dreapta va fi una care va plăti un câștig. Cu o volatilitate medie spre ridicată, Happy Holidays are un RTP de 96.62% și un câștig maxim de 2933x miza.

Christmas Carol Megaways

Christmas Carol Megaways este una dintre cele mai recente jocuri de la Pragmatic Play și ne duce direct în lumea magică a lui Charles Dickens care a scris povestea A Christmas Carol. În acest joc de la Pragmatic Play, jucătorii au de asemenea posibilitatea să cumpere bonusul cu rotiri gratuite sau să își dubleze șansă de a obține bonusul în timpul rotirilor normale. Fiind un joc de tip Megaways, Chrismas Carol Megaways are o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că jucătorii vor avea mai multe câștiguri mici și câștiguri fabuloase care vor fi rare. Cu un RTP de 96.48%, Chrismas Carol Megaways are cel mai mare câștig potențial din lista noastră cu jocuri de Crăciun, și anume 20000x miza.

Alte jocuri cu o tematică de Crăciun și a sărbătorilor de iarnă pot fi găsite pe aproape toate cazinourile online. De obicei în această perioada sunt promovate pe prima pagină sau vor avea o categorie doar pentru aceste jocuri.

Va dorim Sărbători Fericite și mult noroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Rotiri Gratuite
5,0 rating
170 Rotiri Gratuite
5,0 rating
200 Rotiri Gratuite
5,0 rating
150 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite
4,8 rating
200 Rotiri Gratuite